Morten Julius – Om udfordringerne ved det trådløse samfund (Lang version)

af den 22. nov, 2015
 • Julius er forfatter til bøgerne: “Hvorfor Stress og Udbrændthed Stiger” samt “Formodet Mistanke om Sandheden”
 • Ifølge stressforeningen lider 250.000 – 300.000 danskere af alvorlig stress og 500.000 danskere føler sig udbrændte på jobbet.
 • Kontakt Julius på mail: info@sundfornuft.dk Se også MitFrederiksberg.dk, Deswitch.com og BarrieTrower.com

 

Kort versionLang version


3 comments on “Morten Julius – Om udfordringerne ved det trådløse samfund (Lang version)

 1. Nathan Russell den said:

  Jeg er biolog, ansat på Rødovre Gymnasium.

  Er meget interesseret i emnet der omhandler skader ved trådløs kommunikation. Jeg er bekymret for skaderne ved stråling fra mobiltelefoner, modems, hotspots og mobilmaster m.m.

  Jeg har to drenge som går på Lundehusskolen, den ene i 3.klasse og den anden i 8.klasse.
  Har kontakt til et bestyrelsesmedlem på skolen og forsøger at få ham til at tage det op der. Jeg ved, at skolen vil indføre mobilfri skole, så det løser lidt at problemet, men ikke brugen af laptops m.m.

  Jeg vil gerne tilslutte mig det arbejde som du og andre laver for, at oplyse om dette alvorlige og vidt udbredte problem.

  Håber at høre fra dig.

  • Marianne den said:

   Jeg er YDERST el og stråle overfølsom, bor lige under en tdc mast, men kæmper for at komme væk. Jeg tåler INGEN mad i dag, og har meget STOR erfaring med symptomer og hvad det gør ved krop og specielt hjerne..Det er et levende mareridt. Jeg har min hjerne nu, fordi jeg ikke spiser noget gift mere (er tilknyttet en læge der hedder Anne Buus, som har kæmpet en kamp for hjælpe de tusindvis af syge mennesker, der har været igennem hendes praksis igennem mange år, og jeg er en af de slemme tilfælde, og blev også spurgt om jeg ville med i hendes bog, hun er i gang med at skrive.. Hun siger ordret til mig og hendes patienter i dag, at hun stoler IKKE det der ligner på sundhedsstyrelsen mere i dag, de har IGNORERET al erfaring hun har, og jeg har læger og endda et helt apotek, som HELLER ikke stoler på sundhedsstyrelsen mere, og jeg får ondt i hjertet over at læger sætter sit luksus liv over børns liv.. For de sprøjter vacciner ind i de små sårbare sjæle og kroppe, som slår mange ihjel i dag, børn er IKKE lykkelige og ubekymret mere, der sker et kaos inde i kroppen og hjernen på dem, og de kan jo ikke undersøge som FORÆLDRE KAN og er “læger” startet min at skyde en chips ind i vores børn?, det er jeg frygtelig bange for. !!
   Læger har kun 2 timers undervisning i al den gift de sprøjter ind i de børn, og kun 4 sider i de 6700 sider de skal lære udenad, omkring ALT det gift de sprøjter ind i mennesker. Når du får en indholdsfortegnelse over det gift de sprøjter ind, så er det en meter lang!!
   Jeg har en del indsigt i al den gift de også propper i os, og slår os ihjel med, har stor erfaring med købte læger, og her har jeg også en ide, for at sætte de sataner til læger til vægs.. Men der BARE ingen der kæmper her i DK, desværre, jeg har råbt og råbt men ingen høre os, vi gør det jo af kærlighed til menneskeheden og kloden og dyrene (de lider OGSÅ under de her stråler, plus de bliver behandlet som slaver, det er ren ondskab vi byder de stakkels dyr…, men vi bliver hadet som pesten…. og vi bliver ignoreret og blokeret af de dukker til politiker og levebrød journalister… Men JEG ER klart MED et samarbejde (100 procent), jeg har ikke så gode ben, men har mange andre gode færdigheder, der helt sikkert kan bruges i en fælles kamp, jeg frygter intet mere, fordi jeg ved hvor meget ondskab, vi er underlagt, så jeg vil gøre alt det jeg evner og kan, for at knække nakken på den grusomme ondskab, der ødelægger alle vores nye børn, der kommer til verden nu og nægter os at være menneske.. <3

   • Andreas den said:

    Hej Marianne

    Er der nogle bøger eller artikler med yderligere informationer, som du har kendskab til? Jeg er selv interesseret i emnet og har undersøgt lidt af hvert igennem mange år. Tør ikke selv at få børn i Danmark pga. stråling, vacciner og giftstoffer.

    Med venlig hilsen Andreas

Skriv et svar